Даниел Смилов: Христо Иванов бе човекът, който добронамерено смяташе, че с ГЕРБ може нещо да се направи

Даниел Смилов: Христо Иванов бе човекът, който добронамерено смяташе, че с ГЕРБ може нещо да се направи Имаме победител с преднина пред останалите, имаме втори - пак с голяма преднина пред третия. Това беше очакван резултат. Голямата изненада е ниската избирателна активност. Това заяви пред bTV политологът Даниел Смилов, цитиран от novini.bg.
Може да се появи играч, който да покаже, че има голям вакуум. На едни следващи избори за ГЕРБ първото място може да не е гарантирано.
Според него и Георги Харизанов, ГЕРБ има задължението да изготви правителство. "На всяка цена трябва да има управление."
"Не можем да се сърдим на избирателите, те не са виновни никога. Огромното неможене е от политическите партии, че не могат "да си продадат" идеите", каза политическият анализатор Харизанов.
Не само такива партии като "Величие" ще влизат в парламента, ще влизат и на знахари и баячки, каза политологът проф. Росен Стоянов.
Смилов заяви, че е много важно това, което Христо Иванов направи вчера - да подаде оставка. "Той беше човекът, който добронамерено смяташе, че с ГЕРБ може нещо да се направи."
Логичното е загубилите ПП-ДБ да останат в опозиция.
11.06.2024, 11:45 часа
334 2
Коментари

Иво

12.06.2024, 11:57 часа
сега ще го изкарат най- успешния политик, айде беееее

Ради

12.06.2024, 11:06 часа
Христо Иванов е един много объркан човечец
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha