Продават къщата от "Сам вкъщи" за над 5 милиона долара

Продават къщата от "Сам вкъщи" за над 5 милиона долара Къщата, използвана за снимките на филма "Сам вкъщи", се продава.
Имението с пет спални и шест бани в Илинойс, беше пуснато на пазара за умопомрачителните 5,25 милиона долара.
Това е първият път от 2012 г., когато имотът е пуснат на пазара, според американски агенти за недвижими имоти, Zillow.
След излизането на класическия филм от 1990 г., режисиран от Крис Кълъмбъс, къщата е преминала през екстремен ремонт.
Публикувайки преглед на интериора, агентите за недвижими имоти The Dawn Mckenna Group казаха, че настоящите собственици са удвоили жилищното пространство с добавянето на голяма зимна градина и са построили най-модерно баскетболно игрище.
Къщата, описана от компанията като "една от най-известните къщи в света", също така разполага с две всекидневни, голяма кухня, гараж за три коли и "незабравимото стълбище", по което 10-годишният Маколи Кълкин се спусна на шейна.
Преди това феновете на „Сам вкъщи" получиха шанса да отседнат в къщата през 2021 г., когато Airbnb обяви имота за ексклузивен престой само за една нощувка, пише Vesti.
Подобни имоти, които са били показани във филми или по телевизията, също са достигнали впечатляващи цени, когато са обявени за продажба.
През февруари тази година домът на музикалната легенда Фреди Меркюри в западен Лондон беше обявен за продажба за оферти над £30 милиона. Докато къщата от любимия филм на ужасите "Хелоуин" излезе на пазара за 1,8 млн. долара през 2021 г.
28.05.2024, 15:24 часа
380 1
Коментари

Брокер

28.05.2024, 15:31 часа
Не е скъпо, дори е изгодна предвид факта, че е огромна къща на 2 (реално 3 етажа с мансардата) и сигурно сумарно поне 500 квадрата площ. У Враца за коптори гредоред с по 2 стаи вече търсят по милион.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha