На разсъмване! ТИР катастрофира на Е-79 между Монтана и Враца, движението е затруднено /видео/

На разсъмване! ТИР катастрофира на Е-79 между Монтана и Враца, движението е затруднено /видео/ Катастрофирал ТИР затруднява движението по международния път Е-79 между Монтана и Враца, научи агенция BulNews.
Пътният инцидент  е станал около 8 часа. Тежката машината пътувала в посока града под Околчица, когато край разклона за село Крапчене, по неясни към момента причини, водачът изгубил контрол над управлението и излязъл извън пътя. Шофьорът опитал да избегне произшествието и накривил няколко пъти волана наляво и надясно, но не успял. ТИР-ът преминал през двете ленти за насрещно движение и се спрял в храсталаци край пътя.
По неофициална информация няма пострадали хора. Цяло чудо е, че в това време срещу камиона не е идвал друг автомобил, изкачващ баира, тъй като последиците от челен удар с тежкотоварната машина могат да бъдат фатални.
Заради катастрофиралия ТИР движението в района на разклона за Крапчене е затруднено и се извършва само в едната лента, което налага шофьорите да изчакват на място. Съветваме пътуващите да се въоръжат с търпение или при възможност да изберат друг маршрут, тъй като тепърва предстои камионът да бъде изтеглен на безопасно място.

Видео може да видите ТУК.
28.05.2024, 09:10 часа
2686 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha