От последните минути! Жесток челен удар между ТИР и кола на моста при Мездра, има ранен човек /снимки/

От последните минути! Жесток челен удар между ТИР и кола на моста при Мездра, има ранен човек /снимки/ Тежка катастрофа затруднява движението по международен път Е-79 в района на моста при Мездра, видя първо агенция BulNews. 
Инцидентът е станал преди минути. Сблъскали са се ТИР „Мерцедес“ със софийска регистрация и врачанска „Шкода Октавия“, управлявана от около 40-годишна жена. Камионът пътувал в посока Враца, а колата идвала насреща, когато по неустановени към момента причини, навлязла в лентата за насрещно движение. 
45-годишният шофьор от столицата разказа, че се опитал да избегне удара, но не успял и жената се забила челно в него. Сблъсъкът е бил толкова силен, че предната лява гума на ТИР-а се подпалила. 
При произшествието е пострадала шофьорката на лекия автомобил. Тя е вдигната с линейка и откарана към болница, като към момента няма информация за състоянието ѝ. 
Нанесени са сериозни материални щети. Колата е смазана, има големи поражения и по предницата на ТИР-а. По шосето са разпилени множество части от двете превозни средства. 
На местопроизшествието има пожарна, авариен екип и патрул на полицията. 
Трафикът по международния път се осъществява в другата лента, като колите се изчакват.  
27.05.2024, 10:36 часа
11281 3
Коментари

KAT

27.05.2024, 21:44 часа
ПИТАЙТЕ КАТ ВРАЦА ЗАЩО ПУСНАХА ПЪТЯ И МОСТА С ПРЕКЪСНАТА ЛИНИЯ

Може би

27.05.2024, 21:35 часа
Най-вероятно си е зяпала в телефона, напоследък ми се случва да виждам доста дами да го правят вместо да следят пътната обстановка и нарушават знаци, отнемат предимства, прелитат на пешеходни пътеки без да дават предимство на пешеходеца зазяпани.

Пламен

27.05.2024, 17:37 часа
Във фейсбук групата на Мездра много хора сигнализираха да се вземат мерки, защото постоянно хвърчи тир или кола в насрещното. Но явно на някои хора им е кеф да гинат хора.Те са на тяхната съвест.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha