Трус в ГЕРБ в Монтана! Детронираха Ирена Димова от първото място в листата, кариерата й май приключва

Трус в ГЕРБ в Монтана! Детронираха Ирена Димова от първото място в листата, кариерата й май приключва Сериозен трус разклати местната структура на ГЕРБ в Монтана, научи агенция BulNews.
Днес Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди имената на водачите и състава на листите с кандидати за народни представители на коалиция ГЕРБ-СДС.
Досегашният водач в МИР 12 Ирена Димова е изхвърлена от първата позиция, където е поставен лидерът на партньорите от СДС Румен Христов. На досегашната монтанска депутатка е предложено второто място, което тя е приела като подигравка. По тази причина се очаква пълничката дама да се откаже от участие в предсрочните парламентарни избори и да потъна в забрава.
Корпулетната Ирена Димова ще бъде запомнена с преврата срещу нейния предшественик Дилян Димитров. Бившият областен председател на ГЕРБ бе един от обичаните и адекватни местни политици, но груба интрига го махна от поста, на който се насади амбициозната му наследничка.
След това Ирена Димова направи кардиналната грешка да се обгради с некомпетентни съветници, които и даваха лоши съвети. Тя така и не успя да разбере, че не е необходимо да работи със стадо куци коне в журналистиката, и по тази причина нейните прояви и послания не стигаха до хората.
Закономерно ръководството на партията в София не получаваше достоверна информация за нейната личност и накрая бе пренебрегната за сметка на далеч по-комуникативния Румен Христов.
Нейната провалена политическа кариера трябва да служи за пример на останалите й колеги в избора им на сериозен медиен партньор. Майсторите останаха малко…
03.05.2024, 14:14 часа
5263 1
Коментари

Бако

03.05.2024, 20:07 часа
Врънете им Фидоска!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha