50 г. фенка на агнешкото: Последното ми гадже беше с 5 г. по-младо от сина ми /снимки/

50 г. фенка на агнешкото: Последното ми гадже беше с 5 г. по-младо от сина ми /снимки/ 50-годишна фурия и майка на двама сина, която излиза само с мъже, наполовина по-млади от нея, предупреди всички зрели дами за трудностите, с които могат да се сблъскат в една такава връзка, пише Daily Star.
В социалните мрежи Тара е известна като фенка на агнешкото. Тя редовно разказва за своите предпочитания и има страшно много фенове.
Наскоро в TikTok палавата блондинка предупреди наборките си за нещата, за които трябва да помислят, преди да започнат да излизат с по-млади мъже.
Тя признава, че отношенията с мъж, който е наполовина по-млад от нея, често водят до проблеми и неудобни ситуации.
"Трябва да пазите този начин на живот в тайна. Защото е странно, когато имаш деца на същата възраст като партньорите си", казва тя.
И добавя, че последното й гадже е било на 25 години - с година по-голямо от единия й син и пет години по-малко от другия.
"Ако синът ви има приятели на възрастта на момчетата, с които излизате, те ще ви намерят. Аз съм на 50 и последният, който имах, беше на 25, а синовете ми са на 30 и 24", казва тя.
Тара също така призовава зрелите жени, които влизат във връзки с по-млади мъже, да бъдат внимателни, когато общуват с наборките си.
"Също така се уверете, че когато сте на уроци по йога с други майки на вашата възраст, не излизате с някой от техните синове", предупреждава тя.
Американката е категорична, че начинът й на живот "не е за хора със слаби сърца". 
21.05.2024, 09:00 часа
982 1
Коментари

кой както го разбира

21.05.2024, 18:56 часа
Жената си взема всичко от живота, а агнешкото си е много хубаво
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha