МВР с подробности за катастрофата край Мраморен: Водачът на цистерната е бил дрогиран

МВР с подробности за катастрофата край Мраморен: Водачът на цистерната е бил дрогиран МВР излезе с подробности за катастрофата, станала вчера край врачанското село Мраморен.
Припомняме, че малко след 8.30 часа, лек автомобил "Пежо" 307 с варненска регистрация, управляван от 43-годишен жител на Борован, се ударил с висока скорост в задната част на цистерна "Мерцедес" 815 Атего, с шофьор на 49 години.
На мястото имаше два пожарни екипа, две линейки и една патрулка.
 
 
Водачът на колата бе тестван за употреба на алкохол, като пробата му излязла положителна - над 1.2 промила.
Същият е със съставен акт и издаден протокол за медицинско изследване, но не е дал кръв за лабораторен анализ във врачанската болница.
Униформените тествали шофьора на цистерната за употреба на наркотични и упойващи вещества. Техническото средство отчело наличие на амфетамин. 
На мъжа служителите на реда съставили акт по Закона за движение по пътищата и му издали талон за медицинско изследване, той е дал кръв. 
Двамата участници в пътното произшествие не са задържани поради здравословни причини. Въпреки това, срещу тях са образувани бързи производства.
03.05.2024, 10:35 часа
3233 1
Коментари

Дион.ас

03.05.2024, 21:47 часа
Хората са пили хапчета за кръста, за паник атаки и др. такива бе ей а вие ги изкарахте дрогирани, а другия просто организма му разгражда много бавно алкохола и за това е така, а вие го изкарвате, че има 1.2 промила. Моля ви вземете се в ръце.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha