От МВР-Враца излязоха с подробности за катастрофата с труп край Долна Кремена

От МВР-Враца излязоха с подробности за катастрофата с труп край Долна Кремена От полицията във Враца съобщиха официална информация за катастрофата със загинал край Долна Кремена. Припомняме, че жестокият пътен инцидент стана вчера, около 11.15 часа, на пътя между Мездра и Роман, а за нея писа медията ни.

На вниманието на пътуващите! Катастрофа ограничи движението между Мездра и Роман, вижте обхода

Черни празници! Има жертва при зверската катастрофа край Долна Кремена, пожарникари вадят ранен човек от смачканите ламарини /снимки/

Товарен автомобил „Волво“, управляван от 40-годишен мъж от София, напуснал лентата си за движение, навлязъл в насрещното и се блъснал челно в идващия отсреща „Опел Зафира“. Колата пътувала от Мездра към Роман, а зад волана ѝ седял 72-годишен мъж. В автомобила с него пътувала и 75-годишната му сестра.
Ударът между двете возила бил толкова зловещ, че шофьорът, който е от Роман, загинал на място. Вследствие на инцидента е пострадала пътничката в „Опел“-а. Тя е транспортирана към МБАЛ „Христо Ботев“ във Враца от екип спешни медици от Роман. Жената е настанена за лечение със съмнения за фрактури.
Щетите, които са нанесени при катастрофата, са в процес на изясняване.
Водачът на „Волво“-то е изпробван за алкохол и наркотици, като техническият уред е отчел положителен резултат за употреба на бензодиазепини.
По случая е образувано досъдебно производство.
01.05.2024, 10:49 часа
3116 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha