Областните управители от Северозапада обсъдиха актуални проблеми

Областните управители от Северозапада обсъдиха актуални проблеми Областният управител на Враца Георги Митов участва в работна среща с колегите си от другите две области в Северозапада -  губернаторът на Монтана Валери Димитров и на Видин - Огнян Михайлов. Тримата областни управители се срещнаха с представители на ОД на МВР от трите областни центрове, представители на дирекции „Социално подпомагане“ , заместник-директора на Северозападно държавно предприятие – Враца и на дирекцията по горите– Берковица, както и директорите на 11-те държавни горски стопанства от трите Северозападни региона.
Една от основните теми бе снабдяването с дърва за населението, като до края на тази година горските стопанства  в трите области се очаква да осигурят 50 000 куб дърва за огрев, увери присъстващите инж. Атанасов, заместник-директор на Северозападно държавно предприятие Враца.
Анализирана бе обстановката във връзка с предстоящите парламентарни избори на 2 октомври, касаеща организацията обезпечаването и недопускането на нарушения на изборния процес.
22.09.2022, 12:35 часа
468 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha