Вижте хороскопа си за петък, 2 септември

Вижте хороскопа си за петък, 2 септември Овен
Отстоявайте позициите и твърденията си, но по начин, който не би засегнал останалите участници в общата работа. Придържайте се към принципа: „брой до десет преди да изречеш каквото и да било“ и ще си спестите какви ли не неприятности.

Телец
Творческият ви потенциал и въображението са в стремителен възход. С каквото и да се заемете, колкото и обикновено да изглежда, ще го направите така, че да впечатли и да привлече вниманието. Споделяйте с околните мислите си, но не и емоциите.

Близнаци
Обичайните задачи ще са повече от обикновено, защото някои ще се нуждаят от доработване или актуализиране. Намерете начин да разнообразявате работата си или да променяте заниманията през определен период от време, за да не попаднете в коварните лапи на отегчението. Само така ще успеете наистина да довършите всичко започнато.

Рак
Убедителни сте и бихте могли да превърнете думите в най-силното си оръжие. Помислете внимателно кои са най-важните или най-трудните неизяснени въпроси. Сега е моментът да се справите с тях.

Лъв
Подхождайте предпазливо дори към обичайни и до болка познати занимания. Може да „забуксувате“ там, където най-малко очаквате. Бъдете готови да смените тактиката или методът на работа и най-вече избягвайте сложните решения.

Дева
С каквото и да се заемете, няма да ви затрудни. Прегледайте старите резултати и се ориентирайте към онези, които имат нужда от усъвършенстване. Ще сте доволни от свършената работа, ако действате последователно и не се опитвате да „носите няколко дини под една мишница“.

Везни
От вас зависи да съчетаете дейности от сферата на бизнеса, финансите, обучението, участието в различни колективни мероприятия с домашни задължения като дребни ремонти, ежедневни покупки. Ще създадете нови контакти, които освен приятни ще са и дълготрайни.

Скорпион
Сигурно сте чували твърдението, че проблемът на давещите се е в ръцете на самите давещи се. Валидно е и за други ситуации, като например, че проблемът със скуката е в ръцете на самите скучаещи. Заключението е, че ако искате да се забавлявате, трябва само да решите как и да се заемете с организацията на някакво развлечение.

Стрелец
Събитията ще са противоречиви, но благодарение на прословутата си изобретателност ще успеете да се измъкнете от всички странни ситуации, в които попадате. Разчитайте на въображението, ще ви подскаже нестандартни решения, с които дори рисковите експерименти ще завършат сравнително приемливо.

Козирог
Рядко се случва да се потопите в света на фантазиите, но пък когато стане, е доста трудно да възстановите твърдата почва под краката си. Усетите ли, че започвате да смесвате мечтите с реалността, откажете се от сериозните занимания. Посветете се за известно време на „въздушните замъци“, за да стимулирате творческото си мислене.

Водолей
Нещо ново и интересно ще се вмъкне в обичайното ви ежедневие. Не се знае дали ще е нов човек, ново усещане, ново увлечение или просто ще попаднете на непознато място, но ще се отрази трайно върху динамичния ви стереотип. Ако преодолеете инерцията, ще можете да се възползвате максимално от ситуацията.

Риби
Ориентирайте вниманието си към дейностите, които са ви интересни и ги предпочитате. Ще сте доста по-разсеяни от обикновено и, ако се заемете със сериозни и отговорни задачи, рискувате да сътворите грешка след грешка. По-добре направете нещо лесно, но бързо и правилно, отколкото след време да нанасяте корекции и да се налага да наваксване пропуснатото.
02.09.2022, 08:10 часа
1294 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha