Млад мъж драсна клечката на кооперация в Монтана, тикнаха го зад решетките /снимки/

Млад мъж драсна клечката на кооперация в Монтана, тикнаха го зад решетките /снимки/ Млад мъж запали кооперация в Монтана, съобщиха от полицията.
Случилото се е от вчера. Около 3.30 часа е подаден сигнал на тел. 112. Обадилият се заявил, че е запалено таванско помещение и покривна конструкция на кооперация на четири етажа на ул. "Васил Левски" в града. Вследствие на възникналия пожар напълно са изгорели 150 кв.м. покривна конструкция, 85 кв.м. таванско помещение, бяла и черна техника, както и домашно имущество. Собственици на имотите са две жителки на област Перник и Монтана. Пожарът е потушен от огнеборци на пожарната в града на Огоста.
Впоследствие в района на ул. "Асен Златаров" служители на група за охрана на обществения ред при районното упралвение установили наемателя на запаленото таванско помещение – 34-годишен жител на монтанското село Сумер.
Той е задържан за 24 часа в полицейския арест на районното управление, като са снети обтривки и от двете му ръце. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група, която е извършила оглед. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 331, ал. 1 от НК.
29.07.2022, 11:06 часа
4087 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha