Театър „ПАН“ и ШК „Асеневци“ гостуват в Мездра за Деня на детето

Театър „ПАН“ и ШК „Асеневци“ гостуват в Мездра за Деня на детето По повод Международния ден на детето, със съдействието на община Мездра, на 1 юни (сряда) в Археологически комплекс „Калето“ в железничарския град ще гостуват Театър „Пан“ - София и Шахматен клуб „Асеневци“ - Велико Търново. 
От 10 часа столичните театрали ще представят на откритата сцената в комплекса детския развлекателен спектакъл „Весели небивалици“, а от 11 часа в рамките на своето Национално шахматно турне ШК „Асеневци“ ще изнесе открит урок по шахмат, съчетан с отборни игри и атрактивни награди.
Спортният празник ще продължи със сеанс на едновременна игра срещу всички желаещи на родения в Мездра FIDE Master Даян Нинов - многократен шампион на България, председател на ШК „Асеневци“ и треньор по шахмат, и неговата колежка Доника Шивачева от Ямбол, многократната държавна шампионка. 
Община Мездра кани всички деца и любители на шахмата да заповядат на 1 юни в Археологически комплекс „Калето“, за да се забавляваме заедно по случай Деня на детето!
31.05.2022, 10:32 часа
479 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha