С гол на Алекс Тодоров-Маевата "Монтана" направи 1:1 с U19 "Краснодар"

С гол на Алекс Тодоров-Маевата "Монтана" направи 1:1 с U19 "Краснодар" "Монтана" завърши наравно 1:1 с руския "Краснодар" U19 в третата си контролна среща на лагера в Алания. Иван Михов отново не игра заради контузия, а почивка в този двубой получи новият вратар Петър Л. Петров.
Младите руски футболисти започнаха по-активно мача и в 10-та мин. поведоха в резултата. Защитата на монтанци не се ориентитра добре при едно центриране от ляво, топката стигна до Сергей Новиков и той от въздуха я изпрати вляво от вратаря Мартин Петков, за който това бе първи мач в Алания. Първата опасност пред вратара на краснодарци пък дойде в 14-та мин., когато Владислав Цеков-Каската засече с глава центриране от дясно на Мехди Уамри, но стреля покрай вратата. Монтана постепенно взе инициативата и принуди съперника си да се брани. В 34-та мин. Зинедин навлезе вляво в пеналта и поиска дузпа, но съдията подмина ситуацията. В 42-та мин. само лявата греда спаси монтанци от втори гол, а секунди преди почивката удар на Зинедин бе отразен от вратаря.
През второто полувреметреньорът на "Монтана" Антони Здравков направи 7 смени, като каращият проби Зинедин бе заменен от друг присъединил се към лагера на отбора в Алания футболист Аймен, който в 48-ма изпробва рефлекса на вратаря. 60 секунди по-късно монтанци изравниха. Идрисс Фудил центрира от корнер от ляво Владимир Айтов чукна технично с пета топката към вратата, там защитник изби от голлинията, но тя попадна у Алекс Тодоров-Маевата и юношата на "Монтана" с глава я изпрати в мрежата за 1:1. В 65-та мин. диагонален шут на Боби Дамянов бе избит в корнер от вратаря, а малко след това и Петър Д. Петров се намеси решително. След 70-та мин. и в отбора на "Краснодар" бяха направени куп смени, на резултатът остана непроменен.

"Монтана": Мартин Петков (46-Петър Д. Петров),Стоян Предев, Стефан Цонков (46-Владимир Айтов), Виктор Стойков, Даниел Стоянов (46-Александър Башлиев), Йордан Йорданов-кап. (46-Стефан Каменов), Мехди Уамри (46-Борислав Дамянов), Алекс Тодоров, Владислав Цеков (46- Румен Георгиев), Идрисс Фудил(62-Димитър Буров), Зинедин (46-Аймен).

Жълти картони:Алекс Тодоров, Стоян Предев, Даниел Стоянов; Румен Георгиев, Владислав Цеков (Монтана).
01.02.2022, 19:49 часа
996 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha