"Ботев" /Враца/ пробва крило от Нидерландия

"Ботев" /Враца/ пробва крило от Нидерландия Крило от Нидерландия пристигна в "Ботев" (Враца). Това е 21-годишният Антон Фасе, който за последно е играл в "НЕК Ниймеген" в местната втора дивизия. Антон Фасе играе по десния фланг, впечатлява с много рязък старт и експлозивност.
Вече два дни е на проби във Враца и за момента среща одобрението на старши треньора Даниел Моралес. Висок е 185 см, с произход от Суринам, без отбор е от лятото. 
От 15-годишна възраст е в школата на "АЗ Алкмаар", преминава през всичките формации в юношеския футбол в този клуб. От 2020-а година играе мъжките първенства, като един полусезон рита за втория отбор на "АЗ Алкмаар", а след това изкарва една кампания с "НЕК Ниймеген". От юли тази година е свободен агент.
Ако бъде одобрен, Антон Фасе ще подпише веднага договор с клуба от Враца, тъй като няма финансови тежести, които трябва да се плащат на бившите му клубове.
15.11.2021, 18:43 часа
1631 3
Коментари

симо

17.11.2021, 02:04 часа
Ако не сте разбрали Мишката си заминава на 100 зимата. Тъпаците не му дали договор благодарение на оня треньор педала и сега се чудат как да закрепят и разчитат на оня Алеков дето му го сложиха агент да ги покрие като го манипулира момчето да седи

Леле Мале

15.11.2021, 21:05 часа
Трябват ни Защитници и Халфове, а не крила, крила си имаме достатъчно, освен този да заеме мястото на някой от тези който имаме и някой да бъде освободен от тях за сметка на него.

samo botev

15.11.2021, 20:45 часа
Крило ли та ние крила си имаме? ТИя в клуба съвсем са избушили в главата. Ненов, Мишката, Касини, Виктор са крила. Трябват халфове да движат играта.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha