Вижте поредната мацка на Неймар /снимки/

Вижте поредната мацка на Неймар /снимки/ Звездата на "Пари Сен Жермен" Неймар скача от флирт във флирт в последните месеци. Бразилецът бе изловен с поредната красавица тези дни.
Това стана по време на почивката му с близки на Ибиса. На яхтата му направи впечатление и една брюнетка. Това е моделът и инфлуенсър Бруна Бианкарди. Тя се забавлява с бразилеца, семейството и приятелите му. По-късно мацката качи снимки с Антонела Рокуцо, Даниела Сийман и ще няколко футболни половинки. Те се снимаха на вечеря, която споделиха с известните си мъже. На сбирката бяха семействата на Лео Меси, Анхел ди Мария, Сеск Фабрегас и др.
Оказа се, че двамата с Неймар се познават от месеци. Срещат се за първи път на парти през декември 2020 година. Тогава Бруна отива с няколко приятели и един от тях я представя на нападателя. И явно той не си е губил времето.
Всички веднага забелязаха огромната прилика на Бианкарди с предишната Бруна в живота на Неймар. Актрисата Бруна Маркезине е жената, която най-дълго се задържа с плейбоя. Двамата бяха заедно няколко години.
13.08.2021, 12:00 часа
3050 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha