Близо 200 врачани участваха в почистването на река Лева /снимки/

Близо 200 врачани участваха в почистването на река Лева /снимки/ Близо 200 доброволци от града участваха в почистването на района около река Лева, съобщиха от местната управа.
Кметът Калин Каменов благодари на гражданите за личния им пример и заяви, че подобни инициативи са част от позитивната промяна на Враца.
Към момента участниците почистват коритото на река Лева, велоалеята, пътят от Враца до Згориград и прилежащите тревни площи.
Част от доброволческата акция са: представители на спортните клубове от града, рибарите от сдружение “Заедно за язовир “Дъбника”, членове на ученически клубове и Младежкия червен кръст, клубовете “Враца Велообщество” и “Мотомафия”, граждани, служители на местната администрация и екипите на ОП “БКС”, “Тролейбусен транспорт” и Младежки център.
12.06.2021, 13:00 часа
1144 2
Коментари

Питане

13.06.2021, 12:57 часа
Като се монтираха безброй камери около Хижата , кого хванаха да чупи , да краде ? А осветителните тела на велоалеята ? Плюем стария строй , ама тези доброволни бригади са оттогава , че и преди.Не говоря за политика!Браво на ентусиястите - здраве !!!

Mihaell Mladenov

12.06.2021, 13:29 часа
Хубаво, е че поне, като се изсират си почистват евентуално,някой
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha