42 акта и 5 фиша отнесоха мотористи на Кукленско шосе в Пловдив

42 акта и 5 фиша отнесоха мотористи на Кукленско шосе в Пловдив 42 акта и 5 фиша отнесоха мотористите, които днес си спретнаха среща на Кукленско шосе в Пловдив. 28 мотора пък са спрени от движение. Десетки любители на силните усещания се събраха на паркинга на бензиностанция. Очевидци разказаха, че един по един мотористите са пристигали на мястото, където вероятно са имали уговорка. След това съвместно са искали да се възползват от хубавото време, като изкарат навън моторите си. 
Полицията обаче реагира незабавно и предприе проверка. На мястото служителите на реда са установили 94 лица и 72 мотора. В резултат на проверките за установени административни нарушения са съставени 42 акта по ЗДвП, 1 акт по закона за българските лични документи, а 5 мса фишовете по ЗДвП.
28 двуколесни превозни средства са спрени от движение за неизправна шумозаглушителна уредба, за липсваща застраховка и за неправособност.
Установени са двама неправоспособни водачи, 4 ма водачи на мотори са били без сключена задължителна застраховка гражданска отговорност. Трима от проверените са били с криминални прояви.
Връчени са и 5 електронни фиша на водачи на МПС.
28.03.2021, 13:25 часа
700 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha