Ударно! Полицията разкри 7 престъпления в Монтанско

Ударно! Полицията разкри 7 престъпления в Монтанско Полицията е разкрила 7 престъпления в Монтанско, съобщиха от пресцентъра на МВР.
Вчера, между 9 и 17.30 часа, на територията на районното управление в Лом е проведена специализирана полицейска операция за противодействие на битовата престъпност. В нея са участвали екипи на полицията в крайдунавския град и Жандармерията в Монтана. В хода на планираните мероприятия са извършени обходи в районите на малките населени места.
Направени са проверки на 49 МПС, 58 лица и 11 обекта. Разкрити са 7 криминални престъпления – кражба на детски велосипед в Лом, притежание на 8.5 грама амфетамини от 55-годишен криминално проявен жител на крайдунавския град, незаконно съхранение на 626 грама насипен тютюн и 400 къса цигари от двама жители на с. Комощица и 39-годишен продавач на незаконна дървесина в с. Дългоделци.
В хода на полицейската акция са съставени 3 акта по Закона за акцизите и данъчните складове, 2 акта по Закона за горите и акт и 4 фиша по Закона за движение по пътищата.

*Снимката е илюстративна
28.01.2021, 11:18 часа
2124 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha