Задържаха полския тираджия, шофирал пиян по пътя за Дунав мост 2 при Видин

Задържаха полския тираджия, шофирал пиян по пътя за Дунав мост 2 при Видин По искане на Районна прокуратура - Видин съдът е наложил мярка за неотклонение "задържане под стража" на полския гражданин М. М. Чужденецът е бил привлечен в качеството на обвиняем за извършено от него престъпление – управление на моторно превозно средство след употреба на алкохол.
Около 16.50 часа на 26 ноември, на път Е-79, в района на светофара за подход към Дунав мост 2 – Видин, М.М. управлявал товарен автомобил "Волво" с прикачено ремарке. При извършена проверка било констатирано, че водачът е в нетрезво състояние. По надлежен ред било установено съдържание на 2.66 промила алкохол в кръвта му.

На градус! Хванаха пиян полски тираджия по пътя за Дунав мост 2 при Видин, изтрезня в ареста

По случая е било образувано досъдебно производство, в хода на разследването на което са били разпитани свидетели и събрани писмени доказателства, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.
В съдебното заседание за разглеждане на искането на Районна прокуратура – Видин за определяне на мярка за неотклонение се е приело, че се касае за висока степен на обществена опасност на деянието. Извършителят му е чужд гражданин, поради което съществува опасност да напусне страната и да се укрие.
 
01.12.2020, 14:01 часа
818 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha