При спецакция: Полицаи разбиха нарколабораторията на младеж във Враца, задържаха го /снимки/

При спецакция: Полицаи разбиха нарколабораторията на младеж във Враца, задържаха го /снимки/ Полицаи са разбили нарколабораторията на младеж във Враца, съобщиха от МВР.
Вчера, в града под Околчица е проведена специализирана операция с цел противодействие на престъпления свързани с разпространение и притежание на наркотични вещества. 
След оперативно-следствени действия са проведени заградителни мероприятия в търговски комплекс в града. Вследствие на тях е установен 24-годишен жител на село Крушовица, който е криминално проявен и осъждан.
В апартамент, обитаван от него, полицейските служители намерили и иззели 10 хартиени опаковки, всеки с тегло от 50 грама суха листна маса-канабис;  разстлана за изсушаване листна маса с общо тегло 130 грама; 11 пакета съдържащи всеки по 100 броя полиетиленови пликчета; 2 бутилки с вместимост по 1л с ацетон и електронна везна.
Мъжът е задържан за срок до 24 часа.
По случая е образувано бързо полицейско производство.
 
13.11.2020, 10:26 часа
8343 2
Коментари

Anri

14.11.2020, 13:39 часа
Батковото мога да ти кажа че в тоя бизнес оцеляват само хората с топки , а ти топки имаш ли.. буташ се където не ти е работата загазил си го много сериозно, ако стигнеш до Бистрец да знаеш да не ти чупя зъбите на сред центъра

Vangel

13.11.2020, 16:35 часа
Tomi Tomov i kompaniata debelaci kakvo stana sega
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha