От последните минути! Унгарски ТИР излетя от Е-79 в полето край Враца /снимки/

От последните минути! Унгарски ТИР излетя от Е-79 в полето край Враца /снимки/ Пътен инцидент е станал преди минути на международния път Е-79 край Враца, видя първо репортер на агенция BulNews. 
Унгарски ТИР е излизал от обхода на Враца. Преди да се качи на главния път между Враца и Мездра, при излизането си е бил засечен от микробус. За да избегне катастрофата, шофьорът на камиона е направил рязка маневра и е влязъл в полето край пътя.
Водачът на тежката машина е българин и е пътувал от Унгария към Истанбул. За щастие при инцидента няма пострадали хора.
На мястото има патрул на полицията, като униформените служители са се погрижили районът да бъде обезопасен. Те са направили проба за употреба на алкохол на водача, която се оказала отрицателна. 
Все още се изчаква специализирана техника, която да изтегли тежката машина. 
ТИР-ът е встрани от трасето и не пречи на преминаването по него. 
 
07.02.2020, 15:09 часа
9007 2
Коментари

Няма такава държава

08.02.2020, 23:08 часа
ограничението по този път е 60 км, а те летят с 100км. като все едно са по магистрала, нито се съобразяват, че е зима и че там е вилна зона, абе с нищо не се съобразяват, а контрол никакъв

шофьор

07.02.2020, 19:47 часа
Когато излизаш на път с предимство трябва да изчакаш -ти засичаш, не те теб Много често там излитат буквално тирове без да се съобразяват със знака и искат веднага да се включат и ТЕ засичат идващите от Враца
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha