Огнен ад! Дете в инвалидна количка пострада в пожар в Лом

Огнен ад! Дете в инвалидна количка пострада в пожар в Лом Дете в инвалидна количка е пострадало при пожар в дома си в Лом, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР-Монтана.
Вчера около 17 часа на телефон 112 е получен сигнал за възникнал пожар в къща в квартал Младеново в крайдунавското градче. Незабавно на мястото е бил изпратен дежурен екип от служители на районна служба ”Пожарна безопасност и защита на населението”. Огнеборците реагирали бързо и загасили пламъците. 
При огнения инцидент е пострадало 12-годишно момче, живеещо на адреса. То било настанено за лечение в болницата в Монтана с 20% изгаряния по двата крака. Опасност за живота на хлапето няма, категорични са лекарите.
По първоначални данни пламъците лумнали от електрическа печка за отопление, вследствие на късо съединение. Уредът е бил съборен по невнимание от пострадалото дете, което поради заболяване се придвижва с инвалидна количка.
При пожара са били унищожени мебели и бяла техника, опушени са били стените на стаята, откъдето тръгнал огъня.
Местопроизшествието е посетено от служителите на реда, които извършили обстоен оглед. По случая е образувано досъдебно производство. 
08.10.2019, 11:40 часа
2597 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha