Няма край! Отново търсят кой да купи оборудвана бензиностанция на Е-79 във Врачанско

Няма край! Отново търсят кой да купи оборудвана бензиностанция на Е-79 във Врачанско Частен съдебен изпълнител за пореден път обяви на търг бензиностанцията на Е-79 между Мездра и Враца при село Руска Бела, научи агенция BulNews. Обектът е собственост на „Джими“ ООД и „Строй Кампани“ ЕООД, които са длъжници на банкова институция. Това ще е поредният опит той да бъде продаден, но надеждата да се намери купувач става все по-минимална.
Бензиностанцията се намира в местността „Под корията“ и е с площ от 6.194 дка. Състои се от търговски обект и обслужваща сграда с редица помещения. В имота има още един административен обект на груб строеж със заведение за бързо хранене, кафене и минимаркет. В имота има и хале, което представлява център за гуми.
Към обекта се продават и напълно оборудвани бензинови колонки, нивомерна система за три вида гориво, стелажи, оборудван касов възел, както и три вида резервоари за гориво, като един от тях е за подземно съхранение.
Началната цена, от която започва наддаването за обекта, е 587 188.26 лева, като върху имота има учредена договорна ипотека. Търгът ще се проведе в районния съд в Мездра на 18-ти юли от 10.30 часа, пояснява съдебният изпълнител. 
27.06.2019, 08:01 часа
4271 1
Коментари

Потенциален

27.06.2019, 21:42 часа
А струва ли дори и половината от сумата?!..
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha