Момичетата на КВТ „Ботев 2000“ отново са шампионки на България /снимки/

Момичетата на КВТ „Ботев 2000“ отново са шампионки на България /снимки/ Девойките на клуба по водна топка „Ботев 2000“/Враца/ отново станаха шампионки на България. В петък, събота и неделя в закрития басейн във Враца се проведе заключителния турнир, в който домакините бяха безапелационни и победиха всичките си противници.
„Ботев 2000“ последователно подчини отборите на „КВС Бургас“, „Арда 2008“, КПС „Варна“, „Локомотив Н. Нанов“ и „Черноморец“ Бургас/, и заслужено спечелиха поредната си шампионска титла.
„Надиграхме всички с класа, самата разлика в отборите  на по-задно класиране и нашият ни позволи да обиграем малки състезатели, които са бъдещето на този отбор , защото догодина излизат част от състезателките. Така, че ние направихме подготовка за бъдещия отбор, което беше много полезно за нас и в общи линии очакваната шампионска титла е в нашите ръце.
Тя беше наше притежание още след втората победа, но изиграхме и петте мача подобаващо и мисля, че се представихме на ниво.
Имахме публика, която ни възнагради за труда и съм доволна“, заяви старши треньорката на шампионките Венета Начева.
Отборът на „Ботев 2000“ игра в състав: Хелена Христова, Катрин Стефанова, Александра Лилова, Мария Георгиева, Надежда Георгиева, Елена Димитрова, Ивайла Миткова, Рени Руменова, Радостина Димитрова, Мария Пановска, Гергана Христова, Ирен Дончева, Ивон Георгиева, Даная Иванова.
24.06.2019, 10:31 часа
1920 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha