Кметът на Борован поздравява жителите по случай Освобождението

Кметът на Борован поздравява жителите по случай Освобождението Уважаеми жители и гости на Община Борован!
Днес е ден, в който имаме възможността повече от всякога да си спомним за славната ни история, за всички герои, загинали за свободата на България и да почувстваме истински радостта на голямата победа.
Уважаеми Българи, Нека засвидетелстваме своята безгранична почит и уважение в името на силна и щастлива България, пожелавайки си мир и ясно бъдеще!
Какъв по-добър ден от историческата дата – 3 - ти март, в който е започнала новата страница в историята на България – ЗЛАТНАТА СТРАНИЦА НА СВОБОДАТА НИ!
В ден като днешния повече от всякога сме горди, че сме потомци на славен и борбен народ и сме длъжни  да тачим своята история  да не забравяме тези дни, носещи духа на патриотизма!
Днес, повече от всякога трябва да помним, че свободата ни е писана с  „кървави букви” от българските опълченци и руските войници, че не трябва да се отказваме от историята си, че
Духовност , Сигурност и Бъдеще са Свещени за Българските Земи !
Нашите наследници трябва да знаят и тачат спомена за славните бойци и революционери, които чрез своята преданост и нечувано себеотрицание отдадоха живота си в името на Родината!
Прекланяме се пред геройския подвиг на борците за свобода, които с върховна саможертва и любов към отечеството, с храбър и непреклонен български дух, извоюваха СВОБОДАТА НИ!   
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! 
инж.ДесиславаТодорова
Кмет на Община Борован
 
03.03.2019, 10:00 часа
858 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha