Земеделието в Монтана си търси счетоводител и експерт

Земеделието в Монтана си търси счетоводител и експерт Областната дирекция „Земеделие“ в Монтана обяви две свободни работни места, научи агенция BulNews. Едната позиция е за главен счетоводител в дирекция „административно-правна, финансово-стопанска дейност и човешки ресурси“. Задачата на счетоводителя е да организира и отговаря за цялостната финансово-счетоводна дейност в дирекцията и всички общински служби по земеделие е Монтанско. Кандидатите за поста трябва да имат знания в областта на нормативната уредба и да познават законите, с които работи дирекцията. 
Изискваната минимална степен на завършено образование е бакалавър, с минимален професионален опит от 3 години и IV младши ранг. С предимство ще са мераклиите, които имат компютърни умения и свидетелство за управление на МПС - категория „В”. Стартовата заплата за длъжността е 610 лева. 
Втората позиция е главен експерт в дирекцията по аграрно развитие. Работата на експерта е да подпомага дейността на началника на общинската служба по земеделие чрез събиране и систематизиране на информация и осигуряване на технически административното обслужване на гражданите. 
Кандидатите трябва да имат знания в областта на нормативната уредба, правилника и наредбите, свързани с дейността на дирекцията. Изискваната минимална степен на завършено образование за длъжността е бакалавър с минимален професионален опит от 2 години и IV младши ранг. Минималният размер на основната заплата за длъжността е 605 лева.
Конкурсите ще бъдат проведени на два етапа – решаване на тест и интервю. Документи могат да се подават до 4 март.
 
27.02.2019, 08:25 часа
1669 1
Коментари

Бочко

27.02.2019, 12:42 часа
ХАахаххахА
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha