Ефектът BulNews: Заловиха циганчетата, поругали гробищата в Лом

Ефектът BulNews: Заловиха циганчетата, поругали гробищата в Лом Полицията в Лом е заловила вандалите, които системно поругавали гробищата в градчето. Както BulNews.bg съобщи, десетки гробове са с изкъртени надгробни плочи, а на места паметниците са изпочупени на парчета.
За проблема алармираха граждани, които бяха възмутени от поругаването на вечните домове на техните близки. Хората бяха категорични, че вандалите са група циганчета, които се забавлявали, като скачали върху гробовете и трошели паметниците.  

Кощунство! Циганчета поругаха паметни плочи на гробищата в Лом /снимки/

След публикацията в медията ни, полицията се заела сериозно да нищи случаите. Започнало е разследване, при което служителите на реда са заловили извършителите. Както смятаха и гражданите, виновниците са няколко невръстни хлапета от близката циганска махала.  В районното са отведени четири момчета - на 12, 10 и двама 9-годишни. В присъствие на инспектор от Детска педагогическа стая са им снети обяснения. Гамените си признали за общо 11 паметни плочи в гробищния парк, които потрошили.
Материалите по случая ще бъдат докладвани на Районна прокуратура Лом за вземане на отношение. Работа по случая продължава.
 
26.02.2019, 11:16 часа
5226 2
Коментари

Батка

26.02.2019, 15:42 часа
По един камък на врата и ги пускайте в Дунава.После ги пишете"безследно изчезнали".Няколко мангала по-малко и спестени пари от бюджета за издържането им.

Колю

26.02.2019, 12:29 часа
затворо баце да се научат да не се поругават с нашите близки и роднини не само да ми държите тея копелен*а долни съд и затвор да се научат какво ще ми трошат стига сте жалили тея мър*и да има малко ред и тука не да скитат и да се правят на велики
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha