ЧСИ продава на търг ферма на Фидосова в Монтанско

ЧСИ продава на търг ферма на Фидосова в Монтанско Частен съдебен изпълнител обяви на търг ферма и бивше училище в Монтанско, научи агенция BulNews. Имотите са собственост на Миглена Фидосова от Лом, която е затънала в дългове към банкова институция.
За продан е обявен имот с площ от 3.908 декара намиращ се в землището на село Долно Линево. Имотът е използван за стопански двор, като на него има построен краварник  с площ от 912 квадратни метра. Постройката е с масивна конструкция, със стоманобетонни елементи. Покривът й е с хидроизолация, има дограми по вратите и прозорците и е с ел. инсталация. Не се използва по предназначение, но е използваем, пояснява съдебният изпълнител.
Началната цена, от която започва наддаването за обекта, е 81 000 лева. 
На тезгяха е сложено и дворно място в селото с площ от 3470 квадратни метра, което е предназначено за обществено обслужване и производствени дейности. В имота има построена масивна сграда, която е бивше училище. Някогашното школо е с площ от 320 квадратни метра. Постройката е запусната и се руши, предупреждава ЧСИ-то. Сградата е с избити дограми по вратите и прозорците, разкъртени инсталации, подът е изгнил, пропаднал на места и с множество течове. Бившето училище е напълно негодно за обитаване и ползване.
Началната цена, от която започва наддаването за него, е 27 450 лева.
Търгът ще се проведе на 7 декември от 13 часа в сградата на районния съд в Лом.
 
01.11.2018, 08:15 часа
2734 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha