„Първа Атомна“ подчини с 3:1 „Севлиево“ в Козлодуй

„Първа Атомна“ подчини с 3:1 „Севлиево“ в Козлодуй „Първа Атомна“ победи с 3:1 един от претендентите за първото място в Северозападната трета лига състав на „Севлиево“. Домакините доминираха на терена през всичките 90 минути и заслужено се поздравиха с успеха, който можеше да е още по-изразителен.
Още в първите минути „Първа Атомна“ натиснаха здраво гостите и успяха да създадат няколко удобни положения за гол, който бяха пропиляни. Все пак закономерното се случи в 20-та минута, след самостоятелен пробив на Любо Младенов, при който домакините поведоха с 1:0. Радостта за тях не беше много голяма след като в 25-та минута при една контраатака футболист на „Севлиево“ се строполи в наказателното поле и главният съдя Георги Давидов отсъди доста спорна дузпа. Петър Казаков реализира от бялата точка за 1:1. Щурмът на домакините продължи и въпреки допуснатия гол. Капитанът Николай Ганчев успя да вкара красив гол от фаул с помощта на рикошет в стената и даде закономерен аванс на „Първа Атомна“ за 2:1 в 40-та минута.
През втората част нещата не се промениха, като домакините владееха топката през повечето време и създадоха куп положения за гол. Ганчев беше точен за втори път в срещата и да даде аванс от два гола на своя състава. Той успя да засече перфектно центриране на Людмил Николов и насочи топката с глава неспасяемо за 3:1.
Така „Първа Атомна“, водени от старши треньора Николай Нинов, нанесоха първа загуба на състава на „Севлиево“, който е воден от бившият треньор на козлодуйчини Анатоли Тонов. От четири кръга момчета на Николай Нинов събраха актив от 6 точки и се наредиха на осма позиция в времето класиране на шампионата.
„Доволен съм от играта на всички момчета, но не и от резултата. Можехме да вкараме 7-8 гола, но пропуснахме от чисти позиции“, допълни старши треньорът Нинов.
Тази сряда двата тима ще се срещнат отново, този път във финална среща за определяне на финалиста в зона Северозапад за купата на България. Двубоят ще се изиграе на неутрален терен.
03.09.2018, 15:13 часа
976 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha