Абсурд! Община Брегово дава луди пари за несъществуващи язовири

Абсурд! Община Брегово дава луди пари за несъществуващи язовири Два язовира продължават да се водят по документи на община Брегово, въпреки че отдавна вече не съществуват, каза кметът Милчо Лалов.
"За тези язовири са издадени невероятни предписания, които аз трябва да изпълня. Те са свързани с много пари и общината трябва да дава излишни пари за нищо работа. Това не ни е необходимо", категоричен е той.
Единият от несъществуващите язовири е Елещеф, който е затлачен от папур и почти пресъхнал, а другият е при село Ракитниаца, който пък от години е изцяло пресъхнал, добави още Милчо Лалов.
Бреговският кмет изрази надежда, че с учредяването на специализираната структура за поддръжка на язовирите към Министерство на икономиката, процедурата по изключването им от списъка на язовирите да стане и те вече да не фигурират по документи./БНР
 
13.08.2018, 11:01 часа
1086 1
Коментари

Уточнение

13.08.2018, 20:52 часа
Това не е абсурд, а кражба и в белите т.е. държавите с функциониращи институции и върховенство на Закона виновните влизат в затвора. Това се случва даже в съседна Румъния, само в Държавата на Тиквите му се казва абсурд.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha