Врачанският "Ботев" загуби с 1:2 от елитен гръцки тим в контрола

Врачанският "Ботев" загуби с 1:2 от елитен гръцки тим в контрола Врачанският "Ботев" продължи със загубите, като този път отстъпи с 1:2 от "Шкода" /Ксанти/ в контрола, която се изигра на стадион "Христо Ботев".
Гостите, които завършиха на шесто място в гръцката Супер лига, започнаха по-добре и накараха още в 8-та минута вратарят на домакините Николай Кръстев да избива шут на Боула Кике. Домакините отговориха с контраатака в 14-та мин., когато Петър Атанасов отправи опасен удар, отразен от стража на гърците. Минута по-късно гърците свариха врачани неподготвени и Матиаз Кастро с шут по диагонала вкара за 0:1. В 19-та мин. гостите удвоиха аванса си чрез Петрос Орфанидис. В последните 15 минути на полувремето домакините направиха няколко добри атаки, а в 32-та мин. Георги Вълчев реализира отблизо за 1:2 след перфектен пас на Юлиан Ненов. До почивката последваха два пропуска на Валери Домовчийски.
През втората част съперниците направиха куп смени и играта се разпокъса. Домакините имаха само две възможности, чрез Спас Георгиев и каращия проби руснак Руслан Заерко, стрелял от фаул. За гостите пък 100-процентово положение пропусна Ерик Сендрисек.
Две минути преди края спречкване между Мариян Иванов и Камара за малко не прерасна в по-сериозен инцидент, но след намесата на хора от треньорските щабове всички приключи благополучно. В последната минута вратарят на врачани Красимир Костов отрази удар от няколко метра на Сендрисек.
01.08.2018, 11:00 часа
1285 1
Коментари

Леле Мале

02.08.2018, 09:27 часа
Ботев Враца Шкодра Ксанти - 1:2 за пореден път доказаха, че на са узрели, срещу един отбор доближаващ се по класа до Черно море, докато узреят и ще изпаднат, а за какъв Левски говорим, че ще им се противопоставим не мога да разбера голям смях малее
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha