Разпродават на търг голяма къща в Берковица

Разпродават на търг голяма къща в Берковица Частен съдебен изпълнител обяви на търг голяма къща в Берковица, научи BulNews.bg. Продажбата се налага заради борчове на собствениците към банкова институция.
Имотът се намира на ул. „Страцимировска“ №10 Б. Той е с обща площ от 522 кв. метра, като на него има триетажна къща, построена през 1995 г. Жилищната сграда е масивна, има и сутерен, както и обитаема таванска част. Има всички необходими инсталации, PVC и алуминиеви дограми, щори.
На първия етаж има отделни баня и тоалетна, стая и дневна с барплот и кухненска част, отделна с оформен свод и камина. От дневната има вътрешно стълбище за втория етаж, на който има отделни баня и тоалетна и четири стаи. Третият етаж е недовършен.
Мястото е с добра транспортна и пешеходна достъпност, близо е до главна улица, по която преминава значителна част от транспортния поток, пояснява частният съдебен изпълнител.
Началната цена от която започва наддаването, е 68 500 лева.Търгът ще се проведе на 27 юли от 13.30 часа в сградата на районния съд в Берковица.  
03.07.2018, 08:15 часа
3133 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha