Алекс Цветанов от Монтана с бронзов медал от Балканиадата в Сараево /снимки/

Алекс Цветанов от Монтана с бронзов медал от Балканиадата в Сараево /снимки/ Бронзов медал за България спечели на Балканското първенство по кик бокс в стил лоу кик възпитаникът на монтанския СК "Спарта" Алекс Цветанов.
При дебюта си с националния екип десетокласникът от ПМГ „Св. Климент Охридски” се пребори за място на почетната стълбичка в категория до 57 кг при юноши младша възраст. На четвъртфинала монтанският боец отстрани много силен съперник от Черна Гора, а за място на финала отстъпи от представител на Сърбия, който е настоящия носител на Световната купа в тази възрастова група.
„Само поздравления за Алекс, който представи с чест страната, своя град и клуба си. Благодарим на всички, които бяха зад нас по време на подготовката и на самото първенство”, заяви треньорът на СК "Спарта" Доброслав Добрев-Додо.
В Сараево се пуснаха състезатели от седем държави, като освен домакините от Босна и Херцеговина и България сили премериха бойци от Сърбия, Черна гора, Словения, Македония и Молдова.  
26.06.2018, 11:21 часа
895 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha