Горски си намерил БМВ и решил, че си е негово

Горски си намерил БМВ и решил, че си е негово Повече от куриозна кражба разплетоха служителите на реда в Пещера. Спряно край пътя към летовището Свети Константин БМВ първо се озовава обърнато в канавката, после – без задни гуми, накрая изчезва цялото. А на финала се оказва, че в основата на цялата история стои горски служител, съобщи за „Пазарджишка Марица“ говорителят на Областната дирекция на МВР Мирослав Стоянов.
Всичко започва в края на април, когато 21-годишен младеж от Ветрен дол закъсва с автомобила си насред гората. Успява да отбие, опитва се да оправи работата на място, но не успява. Оставя колата и тръгва да търси помощ от приятели, с които да я приберат.
Колко време му е отнело диренето, не е ясно, но то се оказало фатално дълго. Достатъчно, за да бъде забелязано возилото не от когото трябва – горският служител 32-годишния Ангел Н. от Црънча. Явно решил, че каквото си е намерил, си е негово, той хваща двама служители на фирма за добив на дървесина за помагачи. Пред тях, по първоначална информация, казал, че БМВ-то е негово и му трябва помощ да си го закара вкъщи.
Тримата организират акция, като вдигат возилото с щипци за дървени трупи и го натоварват в камион за превоз на дърва, след което то се озовава в неговия гараж.
След подаден сигнал от собственика униформените задържат Ангел и двамата му авери – още един црънчанин на 46 и младеж на 25 от Сърница. Засега триото е разследвано за кражба в съучастие. Инициаторът на акцията също има БМВ и се предполага, че второто или му е трябвало за части, или за да го кара като свое с номерата от другото.
Хубавото е, че автомобилът е намерен. Което надали радва собственика, като се има предвид в какво състояние е след „дървения“ превоз.
03.05.2018, 16:25 часа
2686 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha