Кръв на пътя! Моторист се блъсна в крава и се потроши

Кръв на пътя! Моторист се блъсна в крава и се потроши Моторист е пострадал, след като се блъснал в крава в Монтанско, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР.
Инцидентът е станал към 13.30 часа вчера на ул."Димитър Благоев" в село Василовци. 48-годишен столичанин с инициали Д.Ц. управлявал мотоциклета си „Кавазаки ЕХ 500”. На кръстовището с ул. "Шейново" блъска внезапно излязла на пътя крава.
При жестокия удар водачът паднал с мотоциклета си на земята и се наранил. След преглед в ломската болница станало ясно, че има 4 счупени ребра. Мъжът обаче отказал да бъде оставен за лечение. При ПТП-то са причинени и материални щети на мотоциклета.
Мотористът е изпробван за алкохол, като пробата е отрицателна. Съставени са му 2 акта по Закона за движение по пътищата и един по Кодекса за застраховането. 20-годишният говедар С.Х. от село Василовци, който отговарял за кравата, също отнесъл акт. Образувано досъдебно производство. 
27.04.2018, 10:50 часа
5437 2
Коментари

Петко

27.04.2018, 15:18 часа
акт на моториста ли боже ние кой век живеем бе хора ебати глупавите полицаи човека се пребил като куче вие акт браво вие сте не за прмер а голем КАШМЕР ТЦТЦТ еее срам и позор сте господа полицай за всички затова ще сме пропаднал регион

мууу

27.04.2018, 13:48 часа
Много актове заради една крава.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha