Проверяващи погнаха таксиджиите във Враца /снимки/

Проверяващи погнаха таксиджиите във Враца /снимки/ Масови проверки на таксиметровите шофьори във Враца се извършват тази седмица, видя репортер на BulNews.bg. В акцията участват полицаи и служители на изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“.
Вчера проверяващите са били на стоянката на такситата до централната пощата, а днес под прицел са шофьорите на жълтите коли, спрели на площад „Софроний Врачански“.
При специализираните инспекции се следи за спазване на данъчното и трудовото законодателство, за валидни разрешителни, както и за законосъобразно и безопасно извършване на таксиметров превоз на пътници. При констатирани нарушения контролните органи съставят актове за извършване на административни нарушения.
Днес нарушители не са констатирани, казаха проверяващи. Таксиджиите обаче заявиха, че нередовните им колеги са активни през тъмната част на денонощието и затова е по-трудно да бъдат заловени. Другият начин, по който се измъкват нелегалните таксита, е чрез съобщения по радиостанциите къде се извършват проверки.
18.04.2018, 16:53 часа
2688 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha