Община Козлодуй ще си сътрудничи с Българо-израелската търговско-промишлена палата

Община Козлодуй ще си сътрудничи с Българо-израелската търговско-промишлена палата Вчера, 12 април, се състоя среща между ръководството на община Козлодуй, общински съветници и представители на Българо-израелската търговско-промишлена палата. Двете страни се срещнаха, за да обсъдят възможности за бъдещи инвестиции, както и с цел постигането на пряк контакт между бизнес средите. 
Във връзка с това, бе подписано споразумение за сътрудничество между община Козлодуй и БИТПП, които, основавайки се на местното законодателство, ще се стремят да стимулират нови форми на сътрудничество в областта на инвестициите между Република България и Република Израел, като например: създаване на съвместни предприятия, промишлено сътрудничество, маркетинг, лизинг, бизнес управление, туризъм и други форми на сътрудничество за реализация на инвестиции.
По-рано днес същата работна група е била на официално посещение и в АЕЦ Козлодуй. 
Председателят на УС на БИТПП, г-н Христо Попов, връчи на кмета на община Козлодуй, г-жа Маринела Николова, официална покана за посещение през месец май в Израел за участие в Агритех 2018, едно от водещите изложения в световен мащаб в областта на земеделието и животновъдството.
Срещата премина в дух на позитивизъм и на коректни партньорски взаимоотношения.
13.04.2018, 09:22 часа
825 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha