Англичанин се потроши с мотор у нас

Англичанин се потроши с мотор у нас Английски гражданин, живеещ у нас, се потроши, след като излетя от пътя с мотора си. Той е в болница с тежка фрактура на десния крак, предаде 24 часа.
Инцидентът станал на около километър след варненското село Долище. 49-годишният мъж карал мощен мотор БМВ с прекалено висока скорост. При навлизане в десен завой буквално излетял от пътя.
Още четирима души пострадаха при пътни инцидента във Варна. 59-годишен мъж отнел предимството на фолксваген при ляв завой и го блъснал странично. При удара е пострадал 36-годишният шофьор на ударената кола. Той е откаран в болница с различни контузии.
19-годишен "състезател" се обърна по таван с маздата си, след като изтървал контрола над возилото заради висока скорост. Той излязъл от пътя, блъснал се в дърво и се обърнал. Той и 21-годишната му приятелка се разминали само с контузии след каскадата.
Отново високата скорост е причина за друг инцидент с постадал човек. 22-годишен мъж карал прекалено бързо, изтървал контрола над фолксвагена си, след като минал през дупка на пътя и блъснал 82-годишен велосипедист. Старецът се разминал само с контузии.
10.04.2018, 14:48 часа
906 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha