Крадци обраха къща в Монтанско за пореден път

Крадци обраха къща в Монтанско за пореден път Двама крадци са обрали къща в монтанското село Станево за пореден път, съобщиха от областната дирекция на МВР.
За времето от 18.30 часа на 05 януари до 11 часа на 6 януари в селото те счупили 2 прозореца на първия и втория етаж на необитаема къща, собственост на 49-годишен ломчанин, и откраднали стъклена дамаджана с вместимост 10 литра с домашна ракия, около 10 литра ракия в стъклени бутилки от алкохолни напитки, 2 ножа и други вещи. На следващия ден  от същата къща е извършена кражба на различни по вид и размер мъжки и дамски дрехи. От проведените оперативно-издирвателни мероприятия служители на Участък Вълчедръм и полицейско звено "Изток" на РУ Лом са установили извършителите -  22-годишния Л.Т. и 46-годишния С.К. и двамата от село Долни Цибър. Част от откраднатите вещи са намерени, разпитани са свидетели. В хода на работата е установено, че извършителите са прониквали още 2 пъти в същия имот и са отнели златен пръстен, златна халка, ръчна количка и 2 велосипеда. В районното управление в Лом са заведени 2 заявителски материала. Работата по случаите продължава. 
На 18 срещу 19 януари престъпното дуо обрало и къщата на 56-годишен жител на Пазарджик, от където задигнали плазмен телевизор "Самсунг", електрическа печка тип духалка и други вещи.
27.03.2018, 11:45 часа
1539 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha