Агресия! Ученици пребили зверски мъж във Врачанско

Агресия! Ученици пребили зверски мъж във Врачанско Ученици, пребили жестоко 33-годишен мъж във Врачанско, се споразумяха да не го тормозят повече и да му платят за побоя, научи агенция BulNews. До сделката се стигна, след като четирима младежи се изправиха в районния съд в Мездра преди дни и се разказяха за побоя над В.С.С. и натискът, който упражнявали над него след това.  
Среднощният екшън се разиграл на 16 май миналата година във врачанското село Царевец. В малките часове на нощта между младежите В.Я.В., М.А.Г. К.А.Г. и Е.Г.С. и В.С.С. избухнал скандал. Спречкването бързо прераснало в бой и тийнейджърите натупали здраво мъжа.
Органите на реда пристигнали на мястото и разтървали побойниците. Вследствие на мелето 33-годишният местен мъж е получил нараняване и бил настанен в болницата във Враца. Мъжът бил със счупен глезен и разкъсване на връзката между костите на лява подбедреница.
По време на съдебното заседание младежите обещали „под никакъв претекст и условия да не упражняват психически и физически тормоз над потърпевшия и членовете на неговото семейство. Още в залата чрез адвоката си младежите платили на В.С.С. сумата от 4800 лева обезщетение за имуществени, неимуществени вреди и разноски по делото.
Определението подлежи на обжалване пред врачанския окръжен съд.
09.03.2018, 08:30 часа
4412 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha