ВК "Монтана" обра наградите на Пресклуб „България” за месец януари

ВК "Монтана" обра наградите на Пресклуб „България” за месец януари Волейболният тим на "Монтана" бе избран за най-добър отбор на месец януари в традиционната анкета на Пресклуб „България”. Наставникът на северозападния клуб Даниел Пеев пък е треньор №1 на първия за Новата 2018 година месец. Номинацията е на спортните редакции и медии, които оцениха по достойнство постигнатото от отбора.
През януари "Монтана" спечели сребърните медали от финалния турнир за Купата на България. Пак тогава отборът отстрани елитния гръцки "Фойникас" (Сирос) и се класира за ¼ финалите на третия по сила клубен турнир в Европа Чалъндж къп. "Монтана" бе единственият български представител останал на картата на Стария континент. И това се случи при дебюта на отбора в евротурнирите.
Наградите за „най-добър отбор” и „най-добър треньор” ще бъдат връчени на официална церемония в Пресклуб „България” в петък от 12.30 часа. Освен от Даниел Пеев "Монтана" ще бъде представен на церемонията и от втория капитан на отбора Златко Кьосев.
02.03.2018, 09:28 часа
1652 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha