Женски признания: Какво ни възбужда у мъжете

Женски признания: Какво ни възбужда у мъжете Кои са качествата, които най-много обичаме у мъжете? Какво ни възбужда в тях, така че да не можем да спрем да мислим за любимия си мъж непрекъснато. Ето изброени няколко секси мъжки похвати, с които влизаме в техния капан... с голямо желание, при това!

Секси поглед.
Звучи като клише, но всъщност е изключително малък броят на мъжете, които имат магнетичен и мистериозен поглед ала Джони Деп. Присъщ е на обиграните мъже, които са майстори в изкуството на флирта. Именно такива мъже могат да ни свалят само с един поглед... ала какъв само! Неслучайно повечето жени си падат по лоши момчета, просто защото изглеждат секси с мрачния си поглед и мистериозно минало.

Излъчва спокойствие.
Не е тайна, че жените харесват мъже, които са уверени в себе си и излъчват сигурност. Това, което възбужда е, когато мъжът знае какво иска и как да го направи. Спокойният и дори малко хладен мъж може да възбуди любопитсвото на всяка жена и да я накара да го желае.

Грижи се сам за себе си.
Изключително приятно е да срещнеш мъж, който е поел грижата за себе си, живее самостоятелно и се справя. Когато видим успял и самостоятелен мъж, ние моментално си представяме, че той поема грижата и за нас. А какво по-секси от това, да разчиташ на един мъж и да знаеш, че ще направи всичко за теб?

Мъжът със стил.
Секси е, когато мъжът има изграден стил на обличане, както и поведение. Не е необходимо да му се казва непрекъснато какво да облече или как да се държи пред другите. Това изненадва жените и прави мъжът да изглежда още по-привлекателен в очите им.

Той е нежен.
Едно от качествата на мъжа до нас, което може да ни възбуди до краен предел, е нежността му. Едва ли има по-секси момент от този, в който мъжът, когото обичате, да е нежен и любящ с вас. Разбира се, и нежността си има граница, и тя не бива да се бърка с лигавото поведение на някои мъже. Нежността е секси тогава, когато вие не я очаквате и той ви изненадва с някой мил жест. Но не и когато непрекъснато ви се обажда, повтатяйки ви колко много ви обича. Защото любовта трябва да се доказва, нали?
11.02.2018, 15:30 часа
1836 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha