Деси Стоянова завърши на 76-то място в спринта на 7.5 км в Пьонг Чанг

Деси Стоянова завърши на 76-то място в спринта на 7.5 км в Пьонг Чанг Десислава Стоянова се класира на 76-то място в спринта на 7.5 км в първия старт в биатлона на зимната Олимпиада в Пьонг Чанг (Република Корея).  Възпитаничката на СК "Ком" /Берковица/ направи 5 грешки в стрелбата и финишира на 3.48.1 мин. от победителката Лаура Далмайер (Германия).
„Не съм доволна от стрелбата. Опитах се да стрелям по-бързо, за да не излезе отново вятъра, но не се получи. Обичам повече спринта, но съжалявам че не успях. На моменти наистина много силно духаше, на едно от спусканията дори едва не паднах. Иначе емоцията е много голяма”, заяви Деси Стоянова.
От българския тим с най-предно класиране е Емилия Йорданова, която с една грешка в стрелбата се нареди на 60-то място с изоставане от 2.43.8 мин. Тя обаче ще бъде единствената ни представителка в преследването на 10 км в понеделник. Даниела Кадева е 72-та, а при дебюта си на Олимпийски игри Милена Тодорова, която е основна състезателка в младежкия национален отбор на България, треньор на който е Павлина Филипова, остана 84-та.
10.02.2018, 16:05 часа
909 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha