Търсят началник на кадастъра във Враца

Търсят началник на кадастъра във Враца Службата по геодезия, картография и кадастър във Враца обяви свободно работно място за началник на отдел, научи BulNews.bg. Мераклиите за поста трябва да знаят, че задачата им ще бъде да подпомагат изпълнителния директор на агенцията при осъществяване на дейността по създаването на кадастъра. В задачите му ще е да организира дейността на службата, да ръководи служителите и редица други дейности.
Изискваната минимална степен на завършено образование е „бакалавър“ с минимален професионален опит от 4 години и III младши ранг. Кандидатите трябва да имат управленска компетентност за планиране, организиране, координиране и контрол на дейността на звеното и да могат да работят в екип.
Минималният размер на основната заплата за длъжността е 510 лева, като възнаграждението се определя в зависимост от професионалния опит на спечелилия кандидат.
Конкурсът ще се проведе на два етапа – решаване на тест и интервю. Документите за участие в конкурса се подават в деловодството на АГКК - София, ул. Мусала № 1 или в СГКК Враца - Враца, бул. „Христо Ботев“ № 46, ет 2/3, лично или чрез пълномощник. Крайният срок за кандидатстване е 16 февруари. 
08.02.2018, 08:30 часа
1643 1
Коментари

Пропадане или падение ?

08.02.2018, 10:30 часа
Мисля, че толкова е и минималния размер на една "операторка на метла" в БКС, упс вече няма БКС Кокорчо и на него му разказа играта. Представям си пък "врачанския бизнес" к'ви възнаграждения предлага след като в администрацията е толкова.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha