Няма да повярвате! Търсят системен администратор със заплата над 1 000 лева във Враца

Няма да повярвате! Търсят системен администратор със заплата над 1 000 лева във Враца Във Враца е обявен конкурс за системен администратор, научи BulNews.bg. Търси се една щатна бройка за длъжността в администрацията на районния съд в града.
Системният администратор подпомага административния ръководител на съда за въвеждането и поддържането на информационните и компютърните системи. Той отговаря за програмното и технологичното осигуряване на компютърната техника, като осигурява интегрирането на информационните системи на съда със системите на други ведомства. Заемащият позицията прави предложения за закупуване на нови и модернизиране на съществуващи програмни продукти, като извършва инсталирането и поддържането им и други.
Изискванията към кандидатите са да имат завършено висше образование с минимална образователна степен „бакалавър“. С предимство са кандидатите с по-висока степен в професионални направления с компютърна насоченост. Минималният професионален опит е не по-малко от 3 години. Кандидатите трябва да са български граждани, навършили пълнолетие, да не са поставени под запрещение, да не са осъждани за умишлено престъпление от общ характер и други.
Минималният размер на основната заплата за длъжността е 1030 лева и възнаграждение за ранг от 25 лева.
Конкурсът ще бъде проведен на три етапа. Първият е проверка на документите на кандидатите. Вторият етап е практически изпит – писмен тест. Допуснатите кандидати следва в рамките на 20 минути да отговорят на 15 въпроса, целящи да проверят техните теоретичните и практическите познания, свързани с изпълнението на обявената за заемане длъжност. Третият етап е събеседване с кандидатите и обявяване на крайното класиране.
Срокът за подаването на документите изтича на 18 февруари. 
06.02.2018, 08:30 часа
5230 1
Коментари

vestitel

06.02.2018, 12:11 часа
Валентин Литов. А ма пък той започна в Областна администрация, язък.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha