Дупка на магистрала „Тракия” спука гумите на десетки автомобили

Дупка на магистрала „Тракия” спука гумите на десетки автомобили Дупка на магистрала „Тракия” изложи на риск десетки шофьори. Всички те спукаха гуми на 13-ия километър в посока Пловдив. И се разминаха на косъм от катастрофа. Наложи се хората с часове да чакат помощ. А движението в района беше ограничено.
От АПИ съобщиха, че движението се осъществява в изпреварващата и аварийната лента. Регулира се от представители „Автомагистрали“ и „Пътна полиция".
Агенция „Пътна инфраструктура" поднесе своите извинения на шофьорите на авариралите автомобили. Щетите на автомобилите ще бъдат възстановени от пътноподдържащото дружество „Автомагистрали”.
Малко по-късно от АПИ съобщиха, че шофьорите трябва да се движат с повишено внимание и при 17-ти км. Там временно е ограничено движението по активната лента за обезопасяване на неравност на пътната настилка.
 Движението се осъществява в изпреварващата лента. На място движението се регулира от Пътна полиция и „Автомагистрали".
02.12.2017, 08:40 часа
773 1
Коментари

Гуменка

02.12.2017, 18:35 часа
Какви магистрали , еееййй ??? Къде ги видяхте ? В Германия , Австрия ли ?...Караш и очите ти на плочи да не умреш по пътя и за Варна и за Бургас и за Петрич...
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha