Опитаха се да нахлуят в кабинета на Нинова на "Позитано"

Опитаха се да нахлуят в кабинета на Нинова на "Позитано" Кемир Рамадан, който по-рано отправи заплахи към президента Румен Радев и лидера на БСП Корнелия Нинова, днес е направил опит да нахлуе в кабинета на соцлидерката на "Позитано" 20.
Преди малко в кулоарите на парламента Нинова потвърди информацията и уточни, че е била в кабинета си по време на опита за нахлуване.
Кемир се държал арогантно, но бил своевременно спрян от охраната. По случая е бил подаден сигнал до МВР, тъй като и преди това са били отправяни заплахи, обясни Нинова.
В началото на лятото Рамадан изпрати заплашителни есемеси към Нинова и Радев и бе разпитван от ДАНС.
Нинова уточни, че не познава Рамадан и никога го е виждала. За първи път разбрала за него около историята с есемесите. Тя е категорична, че няма да промени решението си да откаже охрана на НСО.
Във вторник от отдел "Убийства" на МВР са били на "Позитано" и са разпитвали хората, които са били в пряк контакт с Рамадан - охраната, секретарката на Нинова, административния директор, който слязъл да провери за какво е скандала. "Аз не съм имала контакт и не съм разпитвана", допълни Нинова.
Тя напомни, че през лятото Рамадан е бил подписал предупредителен протокол, че атаките му към нея няма да се повтарят.
Нинова не видя връзка между заплахите и инцидентите със служебния й автомобил.
29.11.2017, 14:19 часа
1010 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha