​Хванаха циганчетата, обрали бензиностанция във Враца

​Хванаха циганчетата, обрали бензиностанция във Враца Полицията е заловила циганчетата, задигнали лотарийни билети от бензиностанция във Враца.
Както BulNews.bg съобщи, в неделя преди обяд две 13-годишни момчета от ромски произход са задигнали 26 лотарийни билетчета от бензиностанция „Петрол“ на площад Руски. Децата влезли в обекта и поискали от продавачката да им уедри 10 лева на стотинки.
Докато продавачката се била навела да брои монетите, едното момче бързо дръпнало тесте с лотарийни билети и ги подало на другото, което сръчно ги прибрало под якето си и излязло от обекта.
В момента, в който жената подавала 10-тачката на другото момче, се усетила, че става нещо нередно, защото то бързало да догони приятеля си. Хлапето дръпнало парите и побягнало по улицата към „Кауфланд“. Продавачката се опитала да настигне и залови момчетата, но не успяла.
След като крадливите момчета избягали жената се обадила в полицията. Униформените веднага започнали разследване и издирване на малолетните крадци. Те разкрили и заловили двамата малолетни крадци от Враца.Част от лотарийните билети са намерени и иззети.
15.11.2017, 11:45 часа
2160 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha