Цигански терор! Чавета обраха бензиностанция във Враца /снимки/

Цигански терор! Чавета обраха бензиностанция във Враца /снимки/ Циганчета са обрали бензиностанция във Враца, научи първо BulNews.bg.
Вчера малко преди обяд две 12-годишни момчета от ромски произход влезли в бензиностанция „Петрол“ на площад Руски и поискали от продавачката да им оедри 10 лева на стотинки. Докато продавачката се била навела да брои монетите, едното момче бързо дръпнало тесте с лотарийни билети и ги подало на другото, което сръчно ги прибрало под якето си и излязло от обекта.
В момента, в който жената подавала 10-тачката на другото момче, се усетила, че става нещо нередно, защото то бързало да догони приятеля си. Хлапето дръпнало парите и побягнало по улицата към „Кауфланд“. Продавачката се опитала да настигне и залови момчетата, но не успяла.
След като крадливите момчета избягали жената се обадила в полицията. Униформените веднага започнали разследване и издирване на малолетните крадци. Оказало се, че момчетата са успели да задигнат 26 лотарийни билета, които имат застраховка и няма да бъдат удържани от заплатата на продавачката.
Пред репортер на BulNews.bg бендзинджийката разказа, че циганчетата са се държали хладнокръвно и докато извършвали наглата кражба гледали право в камерата в обекта. През сълзи жената разказа, че е потресена от наглостта на малолетните роми, които от невръстни знаят, че няма да има сериозни последствия за действията им.
„Трябва да има адекватни наказания за такива крадци, защото не се знае какво ще предприемат в бъдеще и колко опасни ще станат. Подобно поведение трябва да бъде наказвано. Досега не ми се бе случвало подобно нещо и се надявам да бъдат заловени скоро от органите на реда, на които сме предоставили записите от видеокамерите“, разказа продавачката.
13.11.2017, 10:04 часа
6644 2
Коментари

РОМАрио

13.11.2017, 19:10 часа
Почва се, размножаващите се и подрасващи вече циганье почват да ебават майката на остатъка от България. До 10 години Северозапада ще е само мангал! Баси, най-убавио край! Мамка му и политика...

sexa

13.11.2017, 12:29 часа
значи тая , циганска измет да се накаже с бой без право на жалене и милост ,
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha