За "Ботев" /Враца/ предстоят две тежки гостувания и едно домакинство до края на годината

За "Ботев" /Враца/ предстоят две тежки гостувания и едно домакинство до края на годината Два от оставащите 3 мача до края на годината на врачанския "Ботев“ ще бъдат излъчвани по телевизията. Лидерът в класирането на Втора лига има две тежки гостувания - на "Монтана“ и на "Марица" в /Пловдив/, а завършва кампанията за 2017-а с дерби срещу основния претендент за първото място - "Локомотив“ /София/. От Спортно-техническата комисия на БФС определиха датите и часовете, на които са насрочени срещите, а, както е известно, през есента ще се изиграят 2 от кръговете, които предварително трябваше да се изиграят през пролетта.
На 19 ноември врачани гостуват на стадион "Огоста“, където ги чака регионалният сблъсък с "Монтана“. Мачът, който трябваше да започне в 12:30 часа, беше изместен за 15:00 часа, за да бъде предаван пряко по една от телевизиите с права да излъчва мачове от родното първенство.
На 25 ноември "Ботев" гостува в Пловдив, като мачът от програмата на 16-ия кръг е насрочен от 14:30 часа. Седмица по-късно, на 2 декември, от 14:00 часа врачани посрещат столичния "Локомотив" в директен сблъсък за върха във втория футболен ешелон.
09.11.2017, 14:04 часа
1026 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha